Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
POLTEKNİK END.ÜRN.TUR.TİC.A.Ş.
Açıklama :
POLTEKNİK END. ÜRN. İNŞ. TURZ. TİC. A. Ş. Türkiye’nin önemli bölgelerinden Körfez/Kocaeli’ nde kurulu; LPG basınçlı kap ve armatürleri, makine yedek parçaları üretimi ve taahhüt firmasıdır. Türkiye’nin çeşitli bölgeleri ağırlıklı olmak üzere 1970 yılından itibaren 20’ye yakın LPG tüp dolum tesisi yapımını ve bir çok taahhüttü gerçekleştirmiş bir ekibin, günümüzdeki her açıdan güçlü bir devamıdır. POLVANA tescilli markamız ile LPG sektörünün ihtiyacı olan buharlaştırıcılar, tank armatürleri üretiminde uzmandır.Ayrıca uzman kadro ile küçük ve büyük dökmegaz tesisleri, LPG transport tankerleri, otogaz tesisleri montaj ve taahhüt hizmetlerini yurt çapında yürütmektedir.
Firmamız, uluslar arası standartlardaki hızlı ve yüksek kapasiteli üretimi, uzman personeli, ileri teknoloji ürünü tezgahları ve en önemlisi güncel gelişmeleri anında uygulayan genç ve dinamik yönetimi ile otomotiv, savunma, vb. birçok sanayi koluna fason imalat yapmakta; yurt içi ve yurt dışına üretimlerini satmaktadır. Doğalgaz sektörüne bağlantı adaptörleri, vana kilitleri imalatları yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56554" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Global
Anahtar Kelimeler: Pol Teknik

POLTEKNİK END.ÜRN.TUR.TİC.A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş