İnşaat Proje Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Proje Firmaları

Firma Ünvanı :
Vip Grup-Çocuk Oyun Parkları
Açıklama :
Vip Grup Çocuk Oyun Grupları firmamız, Ankara Ostim'de çocuk oyun grupları üzerine faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışan firmamız, gerek Ankara gerekse Ankara dışındaki birçok il ve ilçe belediyelerine üstün kalite standartlarında hizmet vermektedir.

Firmamız; dış mekan için ahşap oyun parkları, oyun grupları, oyun seti, dış mekan fitness ve spor aletleri, ahşap oturma bankları, dış mekan çöp kovası, metal çöp konteyneri, otobüs durağı imalatı ve dış mekan zemin kaplamaları üretim ve montajı yapmaktadır. Genel olarak şehir mobilyaları veya kent mobilyaları olarak adlandırılan bu ürün gruplarının montaj, tasarım ve dekorasyon hizmetini de vermekteyiz.

Yapmanız gereken tek şey; beğendiğiniz ürünün ürün kodunu tarafımıza bildirmek olacaktır. Vip Grup olarak firmamız, park bahçe güzelleştirme tekniklerini en etkin şekilde kullanarak tüm Türkiye'de her parka imza atmaya kararlıyız.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56272" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Proje Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Vip Grup, Ankara Ä°vedik OSBde Çocuk Oyun Grupları, Oyun Ekipmanları, Oyun Elemanları, Dış Mekan Fitness Aletleri, Kamelya, Barbekü, Çöp Kovaları, Çöp Konteynerleri, Aydınlatma Direkleri, Zemin Kaplaması, Piknik Masaları, Oturma Bankları, Spor Ekipmanları ürünleri imalat ve dekorasyon hizmeti vermektedir.
Anahtar Kelimeler: Vip, Grup-Çocuk, Oyun, Parkları

Vip Grup-Çocuk Oyun Parkları Firma Yetkili Girişi Giriş