Mimar /Mühendisler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Mimarlık Firmaları : Mimar /Mühendisler Firmaları

Firma Ünvanı :
Kamaser Endüstriyel
Açıklama :
KAMASER ENDÜSTRİYEL

Kamaser; endüstriyel tesislerin imalat , montaj , revizyon alanlarında çözüm ortağı olmayı kendisine referans edinmiştir.

Değişen Piyasa Şartlarına bağlı olarak Çimento Fabrikaları, Demir Cevheri Fabrikaları , Fosfat Ve Üre Tesislerinde imalat montaj ve revizyon işlerinde görev almıştır.

Endüstriyel tesis projelerinde üniteleri devreye alma sürecine kadar gücümüz ve bilgimiz nispetinde müşterilerimizin bize verdiği tüm görevleri yerine getirdik ve tecrübeler kazandık.

Endüstriyel Tesislerin İhtiyacı olan çelik konstrüksüyon, Siklon ,bunker, Lastik Bantlar, Havalı Bantlar , Toz boruları , havalandırma sistemleri ,teleskobik bantlar, paketleme üniteleri ,değirmenler ,seperatörler ve gaz borularının imalat, projelendirme , montaj ve revizyon çalışmalarında bulunduk.

Mevcut Tesisin yüksek verimli çalışması ve yarılanma ömrünü tamamlamış makine ve konstrüktif elemenlarının revizyonu , ek ünitelerin yapılması ve devreye almasına kadar işverenimizi hiçbir konuda yalnız bırakmıyoruz.

HES santrallerinde Cebri Borularda, Genleşme Contaları ve kütle beton gömülü elemanların imalatında hes hidromekanik tezhizat tedariğinde imalat ve montajında talep edilen tüm çalışmalara bu alanda hizmet veren ekip ve ekipmanlarımızla siz değerli müşterilerimizin taleplerine cevap vermekteyiz.

Liman hizmetleri alanlarında birden fazla limanın ihtiyacı olan ship loader , starmajor, pnömatik makinalar , lastik bantlar, gibi tüm depolama ve taşıma sistemlerinde hizmet vermekteyiz. Kolonsuz geniş açıklıklı hangar yapılarında biz kendi alanımızda çok kaliteli bir ürünü kullanmaktayız.Tamamı yerli üretim olan üniform galvanizli elemanlardan kurulan sistemin türkiye temsilciliğini yapmaktayız.

Endüstriyel Tesis Revizyonları Günümüz teknololisine uygun olarak yeniden inşaa edilecek tesislerin montaj demontaj uygulamaların yanısıra mevcut tesiste revizyon ve bakım ugulamalarınızıda yapmaktayız.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56262" border="0" alt="Kurumsal Mimar /Mühendisler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çimento fabrikası, Maden, Tahıl, Gübre Taşıma Sistemleri, petro kimya, Çelik Konstrüksüyon, Makina, Mekanik, Metal Sanayi, Revizyon, Montaj, Demontaj İşleri
Anahtar Kelimeler: Çimento fabrikası, Maden, Tahıl, Gübre Taşıma Sistemleri, petro kimya, Çelik Konstrüksüyon, Makina, Mekanik, Metal Sanayi, Revizyon, Montaj, Demontaj İşleri

Kamaser Endüstriyel Firma Yetkili Girişi Giriş