Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
Özemekli Oto. Nak. San. Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Ticari hayatına 1985 yılında başlamış olan firmamız, faaliyetine Araç Üst Yapı / Karoser üretimi ile başlayarak, sektöründeki İLK firmalar arasında bulunmaktadır. 1997 yılında şirket kimliğiyle yenilenmiş, geçen yıllarında birikimini değerlendirerek, müşterilerinin talep ve katkılarıyla bilgi ve tecrübesini de zenginleştirmiştir.
Bu süreçte; inişli, çıkışlı uzun bir yol kat edildi. Üretimde kullanılan ara ürünler, müşterilerin talep ve istekleri ve birçok şey değişti ise de amaca uygun, kaliteli, talebe özel üretim anlayışı değişmedi.
Şirketimiz, ürünlerinde kaliteli mal ve hizmet üreterek, sektöründe; saygın ve güvenilir olmayı hedefleyen anlayışı benimsemiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55973" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özemekli Karoser - Frigo ve Çelik Karoser Ä°malatı karoser, frigo, karoser imalatı, frigo imalatı, çelik karoser imalatı, açık sac kasa, brandalı mobilya kasası, frigofirig, soğutucu kasa, kapalı sac kasa, panel kasa, sağlık röntgen kasası, seyyar karavan, su kasası, meşrubat kasası imalatı yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: konyada karoser, konyada frigo, karoser imalatı, frigo imalatı, çelik karoser imalatı, açık sac kasa, brandalı mobilya kasası, frigofirig, soğutucu kasa, kapalı sac kasa, panel kasa, sağlık röntgen kasası, seyyar karavan, su kasası, meşrubat kasası, konyada frigo kasa

Özemekli Oto. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş