Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
BİOMETRİK
Açıklama :
İnsanların parmak uçlarındaki parmak izleri insan biyometrisine uygun olarak ve benzersiz bir şekilde yaratılmıştır. Parmak izi girinti-çıkıntı ve dairesel şekillerden oluşup her insanın şahsına münhasırdır. Biyometrik Parmak izi tanıma cihazları, parmak izini yüksek çözünürlükte tarayarak ikilik sayı sistemine çevirir. Sonrasında Parmak izi okuyucu ondalık sayı sistemine çevrilip bir ID ile eşleştirilen parmak izi, parmak izi okuyucu cihazın hafızasına kaydedilir. Farklı zamanda parmak izi sistemine okutulan parmak izi yine aynı şekilde taranıp ID si belirlendikten sonra parmak izi sisteminin database inde olup olmadığı karşılaştırılır. Parmak izi sistemde yok ise geçiş reddedilir varsa geçiş yetkisi verilerek geçiş zamanıyla birlikte kişinin numarası parmak izi makinesine kaydedilir. Parmak izi programından bu geçişler bilgisayar ortamında takip edilebilir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55940" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Biyometrik tanıma sistemleri parmak izi yüz ve damar okuma cihazları ile yapılır biometrik sistemlerin fiyatı ve fiyatları.
Anahtar Kelimeler: BİOMETRİK

BİOMETRİK Firma Yetkili Girişi Giriş