Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
TÜRK- İNGİLİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU
Açıklama :
1951 yılında Türkiye Cumhuriyeti ile Birleşik Krallık (İngiltere) arasındaki kültür anlaşmaları çerçevesinde ve iki ülke arasındaki mevcut kültür ilişkilerini Türkiye yönünden geliştirmek ve kuvvetlendirmek amacı ile kurulmuş olan Türk-İngiliz Kültür Derneği, İngilizce eğitimi ve kültür etkinliklerinde deneyimi, birikimi, ilkeli yönetim ve öğretim kadroları ile “köklü” bir kuruluş olarak 64 yıldır aralıksız hizmet vermeye devam etmektedir. Konuşma, dinlediğini ve okuduğunu anlama ve yazma becerilerinin kazandırılması için, kurs programı dahilinde "İletişimsel Yaklaşım Sistemi", öğrenci merkezli bir eğitim metodu uygulanmaktadır. Bu metot, yalnızca teorik bilgilendirmeyle kalmayıp, her öğrenciyi konuşturmaya yöneliktir ve derste yapılan aktiviteler, çalışmalar ve öğrenciler arasındaki diyaloglarla her an aktif bir öğrenciyi hedeflemektedir. Dersler, GÖRSEL-İŞİTSEL çalışmalarla desteklenir.

Düzenli olarak güncellenen programlarımız, uluslararası standart ve düzey tanımlarında Genel İngilizce, Beceri Odaklı İngilizce, İş İngilizcesi, Sınavlara Hazırlık, “One-to-One” ve Proje Programları, Almanca, Fransızca, Rusça, Yabancılara Türkçe, Aile Birleşimi Kursları olmak üzere zengin kurs seçenekleri sunar. Bütün programlarımız Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumludur.

Kurumumuz, kursiyerlerine ders saatleri dışında ücretsiz sunduğu etkinlikler ve İngiltere’deki saygın dil okulları hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti ile destek vermektedir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55915" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Antalya'da ingilizce, rusça, almanca, ispanyolca ve fransızca kursu gibi yabancı dil eğitiminde hizmet veren Türk Ä°ngiliz Derneği'nin resmi sitesidir.
Anahtar Kelimeler: antalya yabancı dil kursu, ingilizce, almanca, rusça, ispanyolca, fransızca, turkish courses, 12 yaş ingilizce, ingilizce yaz okulları, yaz okulu kursları, ingliz kültür merkezi, ilköğretim, hızlandırılmış, yds, ielts, sat, toeic, hosteslik, toefl, SAT, GRA, GMAT, TOEFL, IELTS, en iyi kurs, en kaliteli, derneği

TÜRK- İNGİLİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Firma Yetkili Girişi Giriş