Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Dominik Çocuk Giyim
Açıklama :
Çocuk ve garson giyim markası olan Do-Minik yurt dışı ve iç piyasa pazarında toptan satışı ve bu pazarda iyi bir yer edinme amacı ile kuruldu.

Kurulduğundan bu yana hızlı ve istikrarlı büyüme göstermiş olup özellikle iç piyasa ve ihracat ve Rusya bağımsız devletler topluluğu ülkelerine Do-Minik markası ile tanınan benimsenen ve talep gören bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir

Firmamız Do-Minik markasına ek olarak Bo&Bo Lizzy ve Mago markalarını da kendi bünyesinde bulundurmakta ve siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. 1-4, 2-8, 8-14 yas arası bebek çocuk garson giyiminde çok farklı kumaş kombinasyonu ile üretim yaparak kaliteli üretimi ve sürekli yenilenen modelleri ile ürün sunusu dürüstlük ve iyi hizmet anlayışı ile öncelikli olarak müşteri memnuniyetini temel ilkeleri edinmiştir.

Pazar payı sürekli artırmak Yurt dışı pazarına söz sahibi olmak ve sağlam temeller üzerinde durmak için uluslararası fuarlarda hem ziyaretçi hem katılımcı olarak iştirak eden firma ve yetkilileri buradan müşteri ile karşılıklı fikir alış verişi müşteri istek ve taleplerini yerinde görerek sürekli daim kılmaktır.

Kaliteden ödün vermeden iç piyasa ve ihracatta standartları yakalamak için yüksek üretim kapasiteli çalışarak her yıl daha fazla satmakta ve Do-minik, Bo&Bo Lizzy ve Mago markalarıyla Avrupa ülkeleri ve bağımsız ülkeler topluluğuna daha kaliteli hizmet sunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55886" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DoMinik l Çocuk Giyim ı toptan bebe giyim l Tüm Hakları Saklıdır
Anahtar Kelimeler: Dominik, Çocuk, Giyim

Dominik Çocuk Giyim Firma Yetkili Girişi Giriş