Ambalaj ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
KAYKOLSAN A.Ş.
Açıklama :
HAKKIMIZDA
Firmamız 2016 tarihinde ÖZFINDIK KUTU A.Ş. yönetim kurulu üyesi Burhanettin ÖZFINDIK tarafından kurulmuştur. Firmamız anadolunun ticaret cazibe merkezi Kayseri de ambalaj sektöründe 20 yıllık tecrübesi ile üretim faaliyetlerini göstermektedir. Ülke genelinde ciddi bir müşteri portföyüne sahip olan firmamız bölgede sektöründe ilk firma olmanın haklı gururu içindedir. 2016 yılında başka bir tesiste kurulan firmamız ÖZFINDIK KUTU A.Ş. yönetiminde çalışmaktadır.
Tesisimiz Kayseri organize sanayi bölgesinde 5. 000 m2 üzerinde kurulu oluklu mukavva ambalaj üretimini gerçekleştirmektedir.
Yıllık oluklu mukavva üretim kapasitemiz 56, 000 ton kağıt/yıldır.
KAYKOLSAN Tesisimiz ambalaj sektöründe son teknoloji tam otomatik makineler ile faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
Kurumsal firmamız ıso 9001: 2008 kalite yönetim sistemi ve ıso 22000: 2005 (haccp system)gıda güvenliği yönetim sistemi standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmekte ve müşterinin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

Büyük ölçekli firmalarda ‘kurumsal sosyal sorumluluk’ literatüre yeni girmiş bir kavram olmasına rağmen firmamız kurulduğu günden itibaren ‘sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek’hadisi çizgisinde sosyal yardım faaliyetlerini yapmıştır ve var olduğu sürecede sürdürecektir.

Çünkü biz inanıyoruz ki; ‘ekmeğini paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir’…
KAYKOLSAN A.Ş. YÖNETİM


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55513" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KAYKOLSAN A.Ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KAYKOLSAN, A.Ş.

KAYKOLSAN A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş