Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
ElmasTaş
Açıklama :
Mermer ve İnşaat sektöründe 15 yıllık birikimimizi " ElmasTaş Mermer " markası ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz.Ürünlerimizde, köklü medeniyetimizin estetik uygulamalarını ve mimari bakış açısını günümüz endüstriyel uygulamalarıyla sentezliyoruz.

Kuruluş amacımızda sosyal sorumluluk bilincimiz ile büyük işlere imza atmayı ve yaptıklarımızı kaliteye dönüştürmeyi hedeflemekteyiz.

ElmasTaş Mermer yüksek kalitede doğal taş üretimi yapıp Türkiye ve Dünyaya satış yapan belli başlı firmalardan biridir. Kendi ürünlerimiz olan mermer, traverten, limra gibi doğal taşlar dünya çapında büyük ve prestijli projelerde kullanılmaktadır. Firmamız dünya genelinde tanınmış inşaat firmalarına, doğal taş toptancı ve perakendecilerine ürün tedarik etmektedir.

Firmamız ElmasTaş mermer tecrübesi ve profesyonel kontrol ekibiyle müşterisine her türlü kalite garantisini vermektedir. Ürünlerimiz yer, duvar, merdiven, mutfak, banyo, iç cephe, dış cephe döşemeleri, denizlik, havuz kenarı, bordür vb. mermer, seramik ve granitin kullanıldığı her yere uygulanabilmektedir. Ürünlerimiz gerek ticari gerekse konutlarda, büyük ve prestijli projelerde kullanılmaktadır. Firmamız sahip olduğu ocaklar, fabrika ve satış ofisleri sayesinde doğal taşı istenilen her ebat ve yüzey işlemiyle müşterilerine sunmaktadır. ElmasTaş Mermer, geleneksel taş sanatını modern mimariyle bir araya getiriyor. Firmamızın dünya genelinde en güvenilir üretici firmalarla sağlam bağlantıları olup, müşterilerine en kaliteliyi en iyi fiyata ve en kısa sürede sunmaktadır. Eşsiz doğaltaş koleksiyonumuz sayesinde, hemen hemen her zevke ve projeye uyum sağlamaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55316" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ElmasTaş firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ElmasTaş

ElmasTaş Firma Yetkili Girişi Giriş