Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
TEKMAN METAL
Açıklama :
1980 yilindan beri faaliyette olan firmamiz,sanayi bölgesindeki 20000 m²'lik kapali alanda her türlü sac isleme teknolojilerinin yaninda;sac,profil ve sanayi demirleri ticareti yapmaktadir.Giyotin makaslar,abkant presler,CNC plazma sac kesim makinelerine ilaveten CNC lazer sac kesme makinelerini de bünyesinde bulundurmaktadir.Ayrica silindir bükme ve profil bükme islemleri de firmamizda yapilmaktadir.

Kaliteye verdigi önemle sektörün önde gelen kuruluslari arasinda yer alan firmamiz,tüketici memnuniyeti odakli çalismalari dogrultusunda müsterilerine sundugu satis öncesi ve sonrasi hizmeti kurumsal gelismesinin vazgeçilmez ilkesi olarak benimsemistir.
Idari yönetim anlayisi,güvenirligi,müsteri odakli çalisma prensibi ile tedarikçilerine,müsterilerine kalici ve sürdürülebilir degerler katarak onlarla beraber büyümek firmamizin temel felsefesidir.





Sac kapi ve kapi kasa imalati,plastik pencere destek profili imalati,un ve yem makineleri yapiminda kullanilan sac aksamlari imalati,çelik
konstrüksiyon çati ve sera oluklari,tasit karoser ve aksami,kum-çimento-un-yem-su-akaryakit depo ve silolari,sac aksam ve yedek parça imalati,tarim ve hayvancilikta kullanilan zirai alet ve makinelerinin sac parçalarinin imalati.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=55098" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Saç kesim büküm işçiliği, muhtelif ebatlarda boru profil, siyah saç ve çeşitleri satışı, hurda alım satımı, cnc plazma lazer kesimi, gaz dolum tesisi.
Anahtar Kelimeler: TEKMAN, METAL

TEKMAN METAL Firma Yetkili Girişi Giriş