Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
KUZEYTRANS LOJ. HİZM. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Taşımacılık sektöründe hizmet sunmak amacıyla kurulan KUZEYTRANS; müşteri odaklı hizmet anlayışı, yaratıcı çözümleri, teknoloji ve insan kaynakları yatırımları ile sektörünün güvenilir ve kaliteden ödün vermeyen kuruluşlarındandır.Sunduğu hizmete maksimum hassasiyet gösteren KUZEYTRANS, öncelikle iş güvenliğine önem veren ve standartlarını tüm personellerini en iyi derecede eğiterek bu konudaki duyarlılığının sürekliliğini ve kalıcılığını sağlamaktadır.

KUZEYTRANS, bir çok ülkeye ithalat, ihracat, transit, komple ve parsiyel taşımalar konusunda uluslararası karayolu taşımacılık hizmeti vermektedir. İşimizde garantili çalışmak, titizlik ve takip en önemli amacımızdır. Firmamız deneyim ve tecrübenin getirdiği bilinçle tüm lojistik faaliyetlerinizde özenle hizmet vermektedir.
KUZEYTRANS; sektöründe uluslararası nakliye faaliyetlerini başarı ile sürdürmekte ve sürekli gelişime açık yapısıyla kısa sürede göz ardı edilemez aşamalar kaydetmiştir. Bu aşamaları kaydederken siz değerli müşterilerimize en iyi servisi, en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde verebilmeyi kendimize başlıca ilke olarak benimsemekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54803" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KUZEYTRANS LOJ. HİZM. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KUZEYTRANS, LOJ., HİZM., VE, DIŞ, TİC., LTD., ŞTİ.

KUZEYTRANS LOJ. HİZM. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş