Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
FuelGuard Yakıt Güvenlik ve Koruma Sistemleri
Açıklama :
Firmamız;
FuelGuard Yakıt Güvenlik ve Koruma Sistemleri mazot veya benzin ile çalışan tüm araç grupları en çok gider kaleminin yakıt olduğunu düşünürsek firmamız Fuel Guard markalı ürünler ile mazot giderlerine kesin çözümler sunarak mazot hırsızlığının önüne geçmiştir.
Tamamını Türkiye’de geliştirip, modern tesislerinde üretim yapan, Ar-Ge çalışmaları ile teknolojiyi sürekli takip eden, Eren Teknik, aynı zamanda bu yıl 5.si düzenlenen yılın lojistik atlasları yarışmasında “YAKIT GÜVENLİK SİSTEMLERİ” konusunda yılın proje ödülünün de sahibi olmuştur.
Uzman mühendis kadrosu, Yıldız Teknik ve İstanbul Üniversitelerinin tekno parkında yer alan Ar-Ge merkezleri ve sürekli yenilikçi ruhu ile Türkiye de lider firmadır.2014 yılında başlatmış olduğu Ar-Ge çalışmaları ile mekanik çözümlerin elektronik sistemlere uyumlu projesini başlatarak Türkiye ve Dünya da bir ilke imza atmıştır. İnovatif ürünler ile araç takip firmalarının mevcut sistemlerine uyumlu ürün grupları ile hizmet vermeye başlamıştır.
Bu konuda Türkiye’nin lider araç takip operatörü ile Yakıt Güvenlik Sistemleri konusunda çalışmayı arzu etmekteyiz. Tarafınıza sunmuş olduğumuz iş modeli her iki firmaya ciddi kazanç ve yenilik sağlayacağı kanaatindeyiz.
Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54755" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: FuelGuard Yakıt Güvenlik ve Koruma Sistemleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: FuelGuard, Yakıt, Güvenlik, ve, Koruma, Sistemleri

FuelGuard Yakıt Güvenlik ve Koruma Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş