Cam Sanayi Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Cam Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Yalçınlar Cam Ltd ŞTi
Açıklama :
arihçe

Yalçınlar Cam Ltd. Şti. 1991 yılında toptan cam satışı ile sektöre girmiştir. 1997 yılında hızla artan taleplerle pazardaki yerini genişletmiş ve sektördeki gelişmeler ve yoğun talepler doğrultusunda ısıcam üretimine başlamıştır.

2004 yılında Söke Aydın Karayolunda 10.000m2‘lik bir arazi üzerinde kurmuş olduğu 5.000m2 kapalı alana sahip yeni fabrika binasına geçmiştir. Yeni fabrika binasında sektördeki gelişmeleri de takip ederek tam donanımlı bir ısıcam üretim hattı ve otomatik kesme makineleri ile faaliyete başlayarak daha geniş bir pazara hitap etmeye başlamıştır.

2006 yılında sektördeki arz talep değerlendirilerek tam otomatik cam işleme makinelerini Yalçınlar Cam bünyesine katılmıştır. Bu yeni makinelerle birlikte Yalçınlar Cam ürün yelpazesine mobilya ve dekorasyon ürünlerini de katarak pazarda daha fazla talebi karşılar duruma gelmiştir.

2008 yılında Yalçınlar Cam ekipmanlarını yenilerken teknolojik gelişmeleri de takip ederek bünyesinde TAM GLASS TEMPER HATTI’nı kurmuştur. Aynı yıl Yalçınlar Cam Trakya Cam San. A.Ş yetkili satıcılığını ve Trakya Cam San. A.Ş. ısıcam yetkili üreticiliğini almıştır. Böylece Şişecam bayisi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

2014 yılında İzmir/Gaziemir-Sarnıç’ta 8.000m2’lik fabrika binası inşaatını tamamlamıştır. Bu yeni bina ile birlikte hem ürün yelpazesini hem de satış ağını işleyişin her noktasında en iyi şekilde hizmet vermek amacındayız.

Her zaman söylediğimiz gibi "Bizim işimiz sadece cam’’.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54541" border="0" alt="Kurumsal Cam Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yalçınlar Cam Ltd ŞTi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Yalçınlar, Cam, Ltd, ŞTi

Yalçınlar Cam Ltd ŞTi Firma Yetkili Girişi Giriş