Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
Eras Lojistik
Açıklama :
Merkez ofisi Gaziantep / Türkiye’ de bulunan, 1980’ lerde uluslararası taşıma işine başlayan, 1997 yılı itibariyle ERAS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK şirketi olarak; ithalat ve ihracat şirketlerine yönelik uluslararası alanda nakliye, gümrükleme ve depolama faaliyetleri sunmaktayız.
Tüm dünyadan Ortadoğu, Asya, Türk Cumhuriyetleri’ ne düzenli olarak Karayolu – Demiryolu – Denizyolutaşıma servisi sağlayan şirketimiz Irak, İran, Ukrayna, Rusya ve Gürcistan üzeri aktarmalı taşıma hizmeti de vermektedir. Şirketimiz, yüksek bütçeli birçok proje taşımasını üstlenmiş ve başarıyla gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır.
ERAS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK şirketi olarak temel ilkemiz, müşterilerimize en mükemmel servis ile en uygun navlunu sunmak ve yüklerini zamanında, hasarsız teslim etmektir. Iran, Afganistan, Irak, Gürcistan, Ukrayna ve Türkiye’ de stratejik olarak kurulmuş ofislerimizle nakliye ihtiyacınızı karşılamayı ve bu ofisler yardımıyla taşıma prosedürlerinin ve takibinin yapılmasını garanti etmekteyiz
Birçok firmaya lojistik hizmet sağlayan şirketimiz, Mersin’de mevcut depo ve antrepoyla müşterilerine bu sahalarda depolama, aktarma, paketleme, elleçleme, yükleme ve boşaltma hizmetleri vermektedir. Son olarak Irak’a açtığımız yeni şubemizle Irak ‘a taşımalarınızda profesyonel ve güvenilir alternatifler sunuyoruz.
Irak nakliye hizmetlerimizi sorunsuz, en az maliyetle, komple araç ve ayrıca düzenli parsiyel (grupaj) hizmeti vermekteyiz. Araçlarımız Irak ve tüm bölgelerine ithalat ve ihracat taleplerine cevap verebilecek donanıma sahiptir ve tüm nakliyelerde hasarları teminat altına alabilmek için, CMR sigortası ile nakliye sigortası kapsamında yapılmaktadır.
Navlun sorgularınıza anında cevap veren uzman, eğitimli ve deneyimli ekibimiz tarafından yüklerin takip raporları günlük olarak müşterilerimize aktarılmaktadır. Değerli şirketinizle yararlı bir işbirliğinde bulunmak bize gurur verecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54336" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Eras Lojistik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Eras, Lojistik

Eras Lojistik Firma Yetkili Girişi Giriş