Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
ESE Güvenlik Sistemleri
Açıklama :
ESE Güvenlik Sistemleri Antalya merkezli kurumsal bir firmadır ve siz değerli müşterilerine,
Elektronik Güvenlik Sistemleri, Risk Analizi, Acil Durum Yönetimi, Güvenlik Danışmanlığı,Ev ve İşyeri Güvenliğinden, Kamu Kurumları ve Büyük Sanayi Tesislerine kadar bütüncül güvenlik çözümleri sunmaktadır.
Teknolojik altyapı ve uzman personelimizle 7 gün /24 saat hizmetteyiz.
ESE Güvenlik Sistemleri, 5188 sayılı yasa kapsamında; Özel Güvenlik Hizmeti, Özel Güvenlik Eğitimi ve Alarm İzleme Merkezi hizmetlerini verebilecek tüm yetki ve izin belgelerine sahiptir.
Müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran kusursuz satış sonrası destek anlayışımız ve güvenlik sektöründe deneyimli, uzman ekibimizle siz değerli müşterilerimize güven içinde yaşamanın rahatlığını sunmak için çalışıyoruz.
Kamera Güvenlik Sistemlerinde her türlü projelendirme ve danışmanlık hizmetlerinde küçük işletmelerden büyük sanayi kuruluşlarına kadar bütüncül çözümler, satış, satış sonrası teknik destek, bakım ve bilgilendirme hizmetleri ESE Güvenlik Sistemleri tarafından siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.Hırsız alarm sistemleri ve görüntülü diafon sistemlerinde keşif, projelendirme, kurulum ve bakım işlemleri sektöründe deneyimli ve uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Hırsız ihbar sistemlerinde keşif büyük önem taşır ve bunu bilerek profesyonel güvenlik uzmanlarımız sizin güvenliğiniz için en uygun keşfi planlayarak sistem kurulumunu gerçekleştireceklerdir.
Sektörde ki 5 yıllık tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimizin 7/24 hizmetinizdeyiz.Elektronik Güvenlik, Kamera, Alarm ve Yangın Sistemlerinde, görüntülü ve sesli tüm diafon sistemlerinde ücretsiz keşif ve kırıp dökmeden 1 günde montaj hizmetleri ile Antalya daki güvenilir çözüm ortağınız ESE GÜVENLİK SİSTEMLERİ.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54325" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Antalya güvenlik kamera alarm diafon yangın ve araç kamera takip sistemleri
Anahtar Kelimeler: antalya güvenlik kamera alarm diafon araç kamera bakıcı takip araç takip samsung pelco neutron sony

ESE Güvenlik Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş