Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
CEMKO METAL
Açıklama :
CEMKO METAL MAKİNA
İstanbul Ataşhir´deki üretim tesislerinde , perakande sıcak satış konusunda kullanılan bardaKta mısır arabası, çubukta patetes arabası, közde kestane arabası popcorn-pamuk şeker arabası konularınnda piyasada tercih edilen satış arabalarının üretim, ihrac ve servisini yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz bardakta mısır arabalarının özellikle uzun kullanım ömrü ve müşteriye hızlı servis imkanı sunmasından dolayı piyasada oldukça fazla , tercih edilmektedir.

Sitemizde görmüş olduğunuz standart üretimimiz olan arabaların dışında talep edilmesi halinde özel tasarımlar da geliştirerek üretim hattına dahil edebilmekteyiz. Saygılarımızla Cemko Metal.

2009 Yılında Cemko metal Cemal korkmaz Tarafından Kurulmuştur mısır arabası, çubukta patates, bardak mısır, közde kestane, pop corn, pamuk şeker ve endüstüriyel futfak ekipmanları sektöründe kaliteli ürün ve hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Bugün elde ettiğimiz ve gelecekte artarak süreceğine inandığımız başarının temelinde; müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden ödün vermeden ve taleplere en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap veren proaktif bir anlayış yatmaktadır. Çünkü biz biliriz ki; müşterilerimiz için yaptığımız değerler bizim için en kıymetli referanstır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54304" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: CEMKO METAL firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: CEMKO, METAL

CEMKO METAL Firma Yetkili Girişi Giriş