Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Terzi Madencilik
Açıklama :
Geçmişten günümüze süregelen imparatorlar, krallar, mimarlar ve ilerigelenler doğallığı ve sağlamlığıyla büyüleyen marmara mermerini her yapıt da farklı uygulama teknikleri ile kullanmışlardır. Kullanım alanları başında saraylar, camiler, medreseler, hamamlar, kabristanlar, anıtlar, heykeller vb. tarihi yapılar gelir. Marmara mermeri maden yatakları 5000 yılı aşkın süredir üretimi devam eden ve bilinen en eski doğal taş çeşitidir.

Doğanın bizlere bahşettiği bu cevher günümüzde çeşitli kesim teknikleri ve yüzey işlemleri ile daha da büyüleyici bir hâl almıştır. Doğallığı ve zerafetiyle yaşam alanlarının vazgeçilmezi haline gelen equator marmara kesim tekniklerinin başında gelir ve bütün lüks projelerin aranan yapı malzemesidir. Marmara mermeri ne gönül veren mimarlık ekiplerinin uğraşlarıyla uygulanan projelerde sanat şaheseri haline gelmektedir. Beyaz zemin üzerine tıpkı bir mimarın cetvelinden simetrik şeklinde çıkmış gri çizgilerden meydana gelir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=54027" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Marmara Mermeri, seleksiyon süreci talep edilen ürüne göre diagonal marmara, equator marmara ve marmara white olarak 3 ana seleksiyona ayrılır.
Anahtar Kelimeler: Terzi, Madencilik

Terzi Madencilik Firma Yetkili Girişi Giriş