Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Gök Group
Açıklama :
Parti Store / Balon / Havai Fişek / Organizasyon .

Gök Group 1986 yılında 40 m2 lik bir mağaza ile bu sektöre giriş yapmış ve ülke sınırları içinde birçok üretici ve ithalatçı firmanın bölge distribütörlüğünü üstlenmiştir. Aradan geçen zaman içerisinde giderek büyümüş ve bugünkü yeri, dünya oyuncularının yanında olmuştur.

Hedefimiz sadece satış yapmak değil aynı zamanda balon, parti ürünleri ve havai fişek pazarlarına artı değerler katmak ve içinde bulunduğumuz sektörün gelişmesi için elimizden geleni yapmak olacaktır.

Gök Group bir aile şirketi olup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gök`dür ve hiçbir ortağı bulunmamaktadır. Balon ve parti ürünleri haricinde havai fişek sektöründe de ilk sırada gelen isimdir ve Türkiye`ye en fazla havai fişek ithalatı yapan firmadır.

2013 son dönemi itibariyle sektörün önde gelen isimlerinden Amscan International ve bünyesinde bulunan Anagram, Foil Balonları,Everts Lateks Balonları, Parti Grupları; sektörün lisans devi Procos S.A. ve Flexmetal’in distribütörlüğünü alarak Türkiye’de hali hazırda mevcut olan üstün satış ağını genişletmek ve müşteri mennuniyetini artırmak hedefiyle yoluna devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53844" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gök Group
Anahtar Kelimeler: Gök, Group

Gök Group Firma Yetkili Girişi Giriş