İş Elbiseleri Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İş Elbiseleri Firmaları

Firma Ünvanı :
ENAK İŞ ELBİSELERİ & TEKSTİL PROMOSYONU
Açıklama :
Enak Tekstil 1993 senesinden beri, geniş ürün yelpazesi ile en üst seviyedeki kaliteyi gözeterek faaliyet göstermektedir.

Üretmekte olduğumuz kıyafetlerimizin imalatını, kaliteden taviz vermeyen anlayışımız, zamanında teslim ve uygun fiyat politikamız sayesinde yürütmekteyiz. Tam donanımlı bir modelhanemiz, kesimhanemiz ve finiş atölyemiz mevcuttur. Modelhanemizde ve kesimhanemizde her türlü ürün bilgisayarlı sistem üzerinden yürütülmektedir.

Üretim öncesinde hatalara karşı önlem olması amacı ile, talep edilen her türlü ürün için muhakkak 1/1 numune yapılıp, müşterilerimizin onayına sunulur. Onaylanmayan hiçbir ürün imalata sokulmaz.

Amacımız, imalatımızdan çıkan her bir ürünün hatasız ve söz vermiş olduğumuz termin ile zamanında teslimini başarmak ve maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Öncelikli hedefimiz ise, her zaman için kalite olup, ardından da fiyat dengesini aynı oranda kurmaktır. ENAK etiketini taşıyan bir ürünü satın alan firmaların ve giyen kişilerin mutlu işveren ve verimli çalışanlar olmasıdır.

Ana faaliyet konularımız İş Elbiseleri, Personel Kıyafetleri, Güvenlik Kıyafetleri, Güvenlik Takımları, Hastane Kıyafetleri, Dr. Önlük, Hemşire Takımları, Ameliyat Önlükleri, Ameliyat Masa Örtüleri, Restoran Kıyafetleri, Aşçı Önlük, Aşçı Ceket, Boydan Önlük, Belden Önlük, Bahçıvan Tulum, Kollu Tulum, Promosyon Tulum, Salopet, İşçi Pantolon, Pantolon, İşçi Önlük, Promosyon Önlük, İşçi Ceket, Gömlek, Personel Gömlek, Promosyon Gömlek, T-Shirt, Tshirt, Tişort, Sweatshirt, Svetşort, Polo T-Shirt, Polo Yaka Tişort, Lakost, Lakos, Avcı Yelek, Anorak Yelek, Promosyon Yelek, Mont, Kaban, Promosyon Mont, Yağmurluk, Şapka, Kep, Kazak, Süveter, Hırka, Triko Kazak, Triko Polar Atkı, Polar Bere, Polar Eldiven, Polar Battaniye, Polar Şal, Örme Bere, Yün Bere, Triko Bere, Akrilik Bere, Kravat, Papyon, Fular, Şal, Paşmina Şal, Ham Bez Çanta, Gabardin Çanta, Kumaş Çanta, Havlu, Bornoz, Yastık, Tekstil Promosyonu vb. ürünlerdir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53433" border="0" alt="Kurumsal İş Elbiseleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ENAK İŞ ELBİSELERİ & TEKSTİL PROMOSYONU firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ENAK, İŞ, ELBİSELERİ, &, TEKSTİL, PROMOSYONU

ENAK İŞ ELBİSELERİ & TEKSTİL PROMOSYONU Firma Yetkili Girişi Giriş