Endüstriyel Ürünler Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları

Firma Ünvanı :
Mage Tasarım
Açıklama :
Mage Tasarım, hem yüksek teknoloji CNC ( Computer Numerical Control )makineleriyle ve verimli fabrika hattıyla üretim yapan, hem de pazarlama ve satış ağında yurtiçi ve yurtdışı distribütörlükler ve bayilikler barındıran, proje, satış ve danışmanlık hizmeti veren bir sanayi kuruluşudur. Endüstriyel mutfak sektöründe geniş ürün yelpazesi ile çalışmalarını sürdüren Mage Tasarım otel, motel, sosyal tesis, turistik tesis, tatil köyü, okul, hastane, fabrika, restaurant, kafeterya v.b. tesisler için projelendirme ve danışmanlık ile başlayan, anahtar teslimi komple mutfak tesisi kurulum ve işletmeye hazır hale getirilmesi veya münferid mamul bazında üretim, montaj, doğrudan satış ve satış sonrası servislerle paket olarak hizmet vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53372" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Ürünler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mage Endüstriyel, paslanmaz çelik tasarım, hastane ve veteriner ekipmanları, endüstriyel ve ev mutfak ekipmanları üretmektedir.
Anahtar Kelimeler: Mage, Tasarım

Mage Tasarım Firma Yetkili Girişi Giriş