Mermer Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Mermer Firmaları

Firma Ünvanı :
ALPEREN MADENCİLİK VE MÜHENDİSLİK
Açıklama :
Şirketimiz; Bilecik bölgesinde bej mermer üretimi ve uygulama hizmetlerinin yanı sıra, maden mühendisliği müşavirlik hizmetleri de yapmaktadır. Bilecik bölgesindeki seçkin ocaklardan temin edilen hammaddeler anlaşmalı fabrikalarda fason üretim yaptırılarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.
İşleyişimiz;her türlü mermer ihtiyacına cevap verebilecek kapasitededir.
Misyonumuz: Profesyonel kadrosu ve dinamik yapısıyla,dürüst,kaliteli hizmet ve üretim anlayışını benimseyerek,emin adımlarla müşteri memnuniyeti çerçevesinde, portföyümüzü genişletmektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53180" border="0" alt="Kurumsal Mermer Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
Anahtar Kelimeler: alperen maden, mermer, bej mermer, crema nuova, rozalya, bilecik bej, bursa bej, ucuz mermer, sofita, crema luna, crema golden, vezirhan beji

ALPEREN MADENCİLİK VE MÜHENDİSLİK Firma Yetkili Girişi Giriş