Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Mentis Kurumsal Danışmanlık
Açıklama :
Mentis Kurumsal Hizmetler Birimi, Mentis markasının kurumsal alanda faaliyet gösteren yüzünü temsil etmektedir.
Akdeniz bölgesinden yola çıkarak başladığımız faaliyetlerimize bugün ulusal ve uluslararası alanda yer alan geniş hizmet yelpazemiz ve çözüm ortaklarımızla
arttırdığımız profesyonel kadromuzla;

– Danışmanlık
– Eğitim
– Değerlendirme

Alt alanlarında profesyonel çözümler sunmaktayız.

Kamu ve özel sektör kuruluşları ile beraber yürüttüğümüz sektörel yeniden yapılanma ve düzenleme, süreç tasarımı, organizasyonel tasarım ile bilgi sistemlerinin tasarlanması ve geliştirilmesi bileşenlerini içeren çalışmalar ile ülkemizde kurumsal gelişim projelerine imza atan sayılı firmalardan biriyiz.

Psikolojinin gerek bireysel gerek kurumsal alandaki yansımalarını analiz eden, farkındalık yaratma çabasında bulunan ve müşterilerimize bu doğrultuda beklentileriyle paralel çözümler sunan ilk firmayız.

Değişikliğe uyum sağlayabilme yeteneğimiz ve hiç sona ermeyen bilimsel sorgulamalarımıza dayanan temelimiz, Mentis’i iş dünyasının en yenilikçi şirketlerinden biri haline getirmiştir. Fakat sürekli değişim, yenilik ve keşiflerin yanında, temel değerlerimiz hep aynı kalmıştır: güvenliğe, sağlığa ve çevreye adanmışlığımız; yüksek etik standartlarımız; ve insanlara saygılı olmak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53066" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mentis Kurumsal Danışmanlık firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mentis, Kurumsal, Danışmanlık

Mentis Kurumsal Danışmanlık Firma Yetkili Girişi Giriş