Maden ve Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
YURTBEY MADENCİLİK Haf. Nak. İnş. San. Ve Tic. A.Ş.
Açıklama :
YURTBEY MADENCİLİK

Firmamız Ankara taşı olarak bilinen andezit (Gölbaşı) taşını, bünyesinde barındırdığı 20 yıllık tecrübesi ile işlemek üzere 2014 yılında Yurtbey Madencilik Anonim Şirketi olarak tüm gerekli belgeleri ve şartları sağlayarak kurulmuş olup, faaliyetlerine hızlı bir şekilde başlamıştır.

Firmamız oldukça yeni olmasına karşın sektörde yeni olmamakla birlikte en yeni teknoloji ile tecrübeyi bir araya getirerek Sivrihisar’da bulunan 30000m2 açık, 1000m2 kapalı alanımızla siz kıymetli müşterilerimize hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.

Müşteri memnuniyetini amaç edinerek günde ortalama 750m2 andezit taşını işlemekle birlikte siz değerli müşterilerimize istenilen tür, şekil ve boyutta hazır hale getirilmiş taşı tam zamanında teslim etme garantisiyle hizmet vermekteyiz.

Uzun yıllar tüm olumsuz hava şartlarına ve yıpranmaya dayanıklı olan andezit (Gölbaşı) taşı rengini ve bütünlüğünü koruyarak tarihe meydan okuyabilmektedir.

Güçlü yapısı sayesinde yalıtım, döşeme vb. alanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Firmamız kendisi gibi güçlü bu doğal taşı Sivrihisar’daki ruhsatlı madeninden çıkartarak yaşam alanlarınızı şekillendirme görevini üstlenmiş bulunmaktadır.

YURTBEY MADENCİLİK İLE YAŞAM ALANLARINIZI YARINLARA MİRAS BIRAKIN…..

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=53061" border="0" alt="Kurumsal Maden ve Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ankara Andezit Taşı, Kaldırım Taşı, Küp Taşı, Bordür, Firmalar için Özel Üretim ve Uygulamaları
Anahtar Kelimeler: YURTBEY MADENCİLİK, YURTBEY, MADENCİLİK, yurtbey, madencilik, andezit, Kaplama, Döşeme, Ankara Andezit Taşı Firmaları

YURTBEY MADENCİLİK Haf. Nak. İnş. San. Ve Tic. A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş