Maden ve Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
HAS ÖZÇELİK MADENCİLİK AKARYAKIT NAKLİYAT SAN TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
1976 yılında ipekçilik ve beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Yıllar içerisinde bünyemize likidgaz tüp bayii ve kalabak su bayiliği eklenerek faaliyet alanımız genişletilmiştir. Madencilik sektöründeki çalışmalarımız bölgemizde bulunan hamitabat köyü akbaba tepe mevkii feldspat ocağımızla 1999 yılında başlamıştır.

İlerleyen yıllarda bünyemize yeni maden ocakları, makine ve teçhizatlar katarak; madencilik sektöründe adı geçen firmalardan olmak adına büyük atılımlar yaptık. Kırma eleme tesisimizle maden ocaklarımızdan çıkarmış olduğumuz tüvenen hammaddeleri istenilen ebatta işleyerek, şirketimiz bünyesinde bulunan nakliye araçlarımızla fabrika teslimi olarak çalışmaktayız.

Has özçelik madencilik ocaklarından seramik sektöründeki lider firmalara kaolen, feldspat, pegmatit ve kil madeni tedarik ederek kaliteden ödün vermeden ticari yaşantımıza devam etmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52662" border="0" alt="Kurumsal Maden ve Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HAS ÖZÇELİK MADENCİLİK AKARYAKIT NAKLİYAT SAN TİC.LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: HAS, ÖZÇELİK, MADENCİLİK, AKARYAKIT, NAKLİYAT, SAN, TİC.LTD.ŞTİ.

HAS ÖZÇELİK MADENCİLİK AKARYAKIT NAKLİYAT SAN TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş