Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
Mas Yeraltı Araştırma Mühendislik
Açıklama :
Mas Yeraltı Araştırma Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, 2014 Yılında Rize’de kurulmuş genç, dinamik ve yenilikçi bir anlayışla sektöre adım atmıştır.

Kadromuz, 2008 yılından itibaren başta Rize ili olmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Yeraltı araştırmaları ile ilgili (Sondaj, Jeolojik-Jeofizik Çalışmalar, Zemin Etüd ve İmara Esas Jeoteknik Raporlar, Su Arama ve Kontrolörlük Hizmetleri vb. ) çalışmalarda yer almış ve deneyimlerini yeni bir şirkette sürdürme kararı almıştır.

Yasin Asım MATARACI ve Murat AKBULUT ortaklığında kurulmuş olan Mas Yeraltı Araştırma Mühendislik İnş. Taah. ve Tic. Ltd. Şti. , yurtiçi ve yurtdışında yerbilimlerinin çeşitli alanlarında çalışmalar yapmayı hedeflemektedir.

Çalışma alanımız genel olarak yeraltı yapısının ortaya çıkarılması amacıyla gerek duyulan tüm yerbilimleri faaliyetlerini kapsar. Bunlar özetle zemin etüdleri, jeofizik etüdler, jeoloji ve mühendislik jeolojisi çalışmaları, sondajlar, yeraltısuyu araştırmaları, maden aramaları, yeraltı haritalama ve görüntüleme, arkeojeofizik araştırmalar gibi konuları içerir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52526" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mas Yeraltı Araştırma Mühendislik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Mas, Yeraltı, Araştırma, Mühendislik

Mas Yeraltı Araştırma Mühendislik Firma Yetkili Girişi Giriş