Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ROTA LAMBİRİ DUŞKABİN PANJUR VE PİLİSE SİNEKLİK SİSTEMLERİ
Açıklama :
Biz Kimiz?

ROTA LAMBİRİ DUŞKABİN PANJUR VE PİLİSE SİNEKLİK SİSTEMLERİ 2007 yılında sektöre dahil olmuş ve imalat/montaj kalitesi ile yüksek standartta ürünü hedeflemiştir. Ürün portföyümüz; PVC kapı lambirisi, PVC asma tavan lambirisi, ve aksesuarları , Panjur; dıştan takma panjur, monoblok (gizli) panjur, otomatik kepenk sistemleri, garaj kapısı sistemleri, fotoselli yaya kapı sistemleri, Sineklik sistemleri; pilise sineklik, panjur altı (içten takma )sinekli, menteşeli sineklik, sabit sineklik, Duş kabin sistemler dir.

Bakış Açımız

Firma olarak şuna inanıyoruz ki, sistem üretiminin her basamağında, profilden en küçük parçasına kadar doğru tercihler tüm sistemin kalitesini garanti altına alır. Bu anlamda, sisteme katılan en ufak parça kaliteli üretimin maksimum konfor ve güvenliğin ölçütüdür. Ve biliyoruz ki bir ürünün kalitesi şirketin tamamının kalitesinin aynasıdır.

Daha da Fazlası

Misyonumuz

Sürekli gelişen kalitesi, titiz üretimi, müşteriyi memnun eden servisi, gelişen ürün yelpazesi ile büyümeye ve güçlenmeye devam etmek ve ülke ekonomisine maksimum katkıyı sağlamaktır.

Vizyonumuz

En kısa sürede, bildiğimiz işte, üretim süreçlerimizde, kalite uygulamalarımızda en iyi konumuna geçeceğiz. İnsanlar için, insana layık, koruyan ve huzur veren yaşam ortamları tasarlamak ve üretmektir.

Kalite Poltikamız

Rota Lambiri; Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak görmektedir. Tüm çalışanları ile ekip çalışmasını, müşteri memnuniyetini ve tedarikçi ilişkilerini ön planda tutarak, her zaman teknolojik gelişmeleri yakından takip edecektir. Ar-Ge faaliyetlerini devamlı destekleyerek Ülkesine katma değer katacak yeni ürünler kazandıracaktır.

İş Poltikamız

Müşterimize istediğini ve hakkını; sektörümüze yeni, yenilenebilen, dürüst ve güvenilir bir soluk; ülkemize katma değer, paydaşlarımıza hayırlı kazançlar sağlamak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52468" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kayseri Lambiri Duşakabin Sineklik Sistemleri, Kayseri Lambiri Duşakabin Sineklik Sistemleri, Ucuz Dusakabin, Sineklik, Havalandırma Sistemleri
Anahtar Kelimeler: Kayseri Dusakabin, Dusakabin sistemleri, Dusakabin Kayseri, Kuvetler, Tekneler, Tekne ustu dusakabin, kuvet ustu dusakabin, Kayseri panjur, Kayseri panjur sistemleri, gizli panjur, monoblok panjur, bahce kapısı , garaj kapısı, otomatik panjur, Kayseri sineklik aksesuarları, sineklik sistemleri, plise sineklik, yatay açılır sineklik, dikey acilir sineklik, cam balkon sineklik, 17 x 25 sineklik, stor sineklik, sineklik aksesuarları

ROTA LAMBİRİ DUŞKABİN PANJUR VE PİLİSE SİNEKLİK SİSTEMLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş