Dış Ticaret Şirketleri Şirketleri

Sektör : Dış Ticaret Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
İyifikir Danışmanlık - Dış Ticaret
Açıklama :
İyi Fikir dış ticaret otomotiv yedek parçalarından tekstile, mobilya ve her türlü iş makinelerinden reklam malzemelerine bir çok ürünün ithalat ve ihracatını yapan uluslararası bir grup firmasıdır. Temsil ettiği bütün firmaların ithalat-ihracat ve ürün pazarlama faaliyetlerini profesyonel ekibiyle takip etmektedir. Firmaların satış-pazarlama faaliyetlerini takip etmesinin yanı sıra firmalara dış ticaret, dış ticaret destekleri, kalite yönetim sistemleri, proje danışmanlığı, satış-pazarlama konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çin, Japonya, Kore, Tayvan Almanya, İtalya, İngiltere , Amerika, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeyle ithalat-ihracat faaliyetlerini sürdürmektedir. % 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan firmamız her zaman beklenilenden daha iyisini yapmakta ve bunun haklı gururunu yaşamaktadır. Eğer sizler de ürünlerinizi dünya pazarında tanıtmak, satış rakamlarınızı arttırmak, herhangi bir ürünü ithal veya ihraç etmek ya da bu konularda eğitim-danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52290" border="0" alt="Kurumsal Dış Ticaret Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ä°yi Fikir dış ticaret otomotiv yedek parçalarından tekstile, mobilya ve her türlü iş makinelerinden reklam malzemelerine bir çok ürünün ithalat ve ihracatını yapan uluslararası bir grup firmasıdır.
Anahtar Kelimeler: iyi fikir danışmanlık, iyi fikir ticaret, eğitim, ingilizce, devlet destekleri

İyifikir Danışmanlık - Dış Ticaret Firma Yetkili Girişi Giriş