Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
JES ZEMİN SONDAJ MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ
Açıklama :
Jessondaj ltd. şti Türkiye'nin her bölgesinde bulunan mermer, kömür, krom, bakır, altın, demir ocaklarında makina ve ekipmanlarımız karotlu 'Wire-line'HQ ve NQ zemin sondaj kuyularını yapabilecek şekilde modernize edilmiştir.

HES-RES-GES Baraj ve Gölet Etüdleri , İmar Planı Etüdleri , Karayolu-Tünel ve Güzergah Etüdleri , Kanalizasyon ve İçmesuyu Hatları Etüdü , Arıtma Tesisi Etüdleri , Temel Mühendisliği Etüdleri ve Sismik Etüdler alanlarında hizmet sunulmaktadır. Ayrıca sondaj ile birlikte basınçlı su deneyi, sızma, Standart penetrasyon, Konik penetrasyon deneyleri yapılarak zemine ait mühendislik parametreleri elde etmekteyiz.

Profesyonel mühendisleriyle deneyimli personeliyle kaliteli hizmet sunabilmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev süresince güvenirliğinden hiç taviz vermeyen şirketimiz iş alanında söz sahibi bir konumdadır. Gerekli bütün araç ve makina parkına sahip olan şirketimiz ihtiyaç duyulan sondaj ve arazi çalışmalarına en ekonomik ve en kısa zamanda Türkiye'nin her bölgesinde 7/24 gercekleştirmektedir.
Şirketimiz mermer ve maden sahaları alım, satım ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Şirket olarak sizlerle beraber çalışmayı ümit eder saygılarımı sunarım.
Servet BURSALI
gsm :05448201791


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52284" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: JES ZEMİN SONDAJ MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: JES, ZEMİN, SONDAJ, MÜHENDİSLİK, LTD.ŞTİ

JES ZEMİN SONDAJ MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş