Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
TANIM CBS ARAŞTIRMA LTD. ŞTİ.
Açıklama :
2005 yılında faaliyetine başlayan Tanım Araştırma, Harita, Planlama, Yazılım ve Araştırma sektörlerine bağlı tüm alanlarda çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir. Uygulanan projeler kapsamında saha çalışmaları gerçekleştiren Tanım Araştırma sözel veriyi grafik veri ile birleştirerek elde edilen verileri en etkin ve verimli bir şekilde sunmaktadır.


Başta Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) olmak üzere hazırlanmış projelerin saha çalışmalarındaki profesyonel yaklaşımını diğer araştırma projelerine de taşımayı amaçlayan Tanım Araştırma saha çalışmalarını bütünü tamamlayıcı en önemli stratejik ortak sayan bir anlayışa sahiptir.


Sürekli bir değişim ve gelişim içerisinde olan, çok dinamik bir toplum yapısına sahip Türkiye, işimizi, işimize olan yaklaşımımızı ve tavrımızı belirleyen en önemli ilham kaynağımızdır. Geleceği yapılandırmada doğru bilginin gerekliliğine inanan Tanım Araştırma deneyimi ve güvenilirliği ile hizmette sürekliliği hedeflemektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52192" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Danışmanlık, Tanım Araştırma, Eğitim, Coğrafi Bilgi Sistemi gibi daha alanda profesyonel hizmet vermekteyiz.
Anahtar Kelimeler: tanım araştırma, eğitim araştırma, danışmanlık, danışman, bilgi bankası, coğrafi bilgi sistemi, sosyal araştırma, veri toplama, pazar araştırması, numarataj

TANIM CBS ARAŞTIRMA LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş