Fuar Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Fuar Firmaları

Firma Ünvanı :
KARE Kreatif Tasarım ve Fuar Stand Hizmetleri
Açıklama :
KARE KREATİF, merkezi Ankara'da olmak üzere Almanya ve Rusya'da yer alan ofisleriyle projelendirme, ürün tasarımı ve üretimi, dekorasyon, profesyonel tanıtım, reklam ve mimarlık alanlarında uluslararası hizmet ve çağdaş çözümler sunar.

Hazırladığı tüm projelere profesyonelce yaklaşarak, yaptığı analizler, geliştirdiği etkileyici iletişim stratejileri ve zamanında iş teslimi anlayışıyla tam bir anahtar teslimi hizmet sunar.

Modern fuar standlarını tanıtım ve yazılım desteğiyle şekillendirir; fuar süresince tüm tanıtımı üstlenerek kurum kimliğini etkili bir şekilde yansıtmayı hedefler, şirketler grubunda yer alan reklam ajansı ile firmalara sınırsız destek verir.

Tasarım ve uygulama alanında bugüne kadar pekçok Ulusal ve Uluslararası kuruluş ile çalışan KARE KREATİF, çalışmaları ile bu platformlarda sayısız özel ödüle layık görülmüştür.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52173" border="0" alt="Kurumsal Fuar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Fuar Stand Tasarımı, Anahtar Teslimi Fuar Hizmetleri, Ajans Hizmetleri, Grafik Tasarım, Proje Hizmetleri, Uygulama Hizmetleri, Endüstriyel Tasarım ve Üretim, Ürün / Proje Danışmanlığı, Fotoğraf Çekim Hizmetleri, 3D Görselleştirme,
Anahtar Kelimeler: fuar, reklam, stand, fuarcılık, reklamcılık, expo, exhibition, tasarım, design, exhibition stand contractors, contractor, grafik, baskı, fuar standı, grafik tasarım, dia, fotoğraf, fotoğrafçılık, ankara fuar standı, ankara, yurtiçi, yurtdışı, yapı fuarı, yem, ato, congressium, emitt, itb, messe, berlin, frankfurt, ankomak, automechanika, istanbul, endüstriyel tasarım, industrial,

KARE Kreatif Tasarım ve Fuar Stand Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş