İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
ERM TRAFİK İŞARETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Şirketimizin faaliyet sahası ağırlıklı olarak trafik yönlendirme ve işaretleme işleri kapsamında olmakla beraber yaya kaldırımları ve bordür işçiliği , fore kazık ve mini kazık imalatları , istinat duvarı imalatı gibi inşaat faaliyetlerine de projelerin kapsamı dahilinde ekip ve ekipman olarak destek vereceğiz.

Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla şehir içi ve şehirler arası yollarda , gündelik hayatın bir parçası olan alışveriş merkezleri otopark ve çevre yollarında , fuar alanlarında , havalimanlarında , yarış pistlerinde ve konut projeleri otopark ve çevre yollarında yol çizgileri , otopark çizgileri , trafik levhaları , oto korkuluk sistemleri ve gürültü bariyeri uygulamalarını bir bütün olarak değerlendirerek ülkemiz insanının trafik yönlendirme işleri ile alakalı sorunlarına özgün çözümler getirmeye çalışacağız.

Yapacak olduğumuz tüm işlerde imalatın kalitesine , şartnamelere uygunluğuna dikkat edeceğiz ve personelimize iş güvenliği ve iş hukuku kriterlerine uygun çalışma koşulları sunacağız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=52137" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yol çizgileri, otopark çizgileri, trafik levhaları işleri yapan ERM Trafik firmasının websitesidir.
Anahtar Kelimeler: yol çizgileri, otopark çizgileri, trafik levhaları, trafik projeleri, inşaat işleri, erm trafik

ERM TRAFİK İŞARETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş