Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Mim Metal İşleme Merkezi Dış Tic. Ltd. Şti
Açıklama :
1985 yılından günümüze, Metal Aksesuar başlığı altında; Mağaza Dekorasyon ve ekipmanları , Otobüs Durakları, Dış ve iç Mekan Oturma Bankları, Aydınlatma ve Bayrak Direkleri , Çöp Kovaları, Merdiven Korkulukları , Otel AVM Kanopileri Her türlü Özel İmalatlar ve Kent Projeleri yapmaktayız.
Üretimleri konusunda üstün malzeme ve üstün işçilik kalitesinin buluşma noktasıdır.
Uzun yıllar boyunca , başta iş ve alış veriş merkezleri, dünya çapında otel zincirleri, inşaat firmaları, hastaneler, askeri kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler , peyzaj firmaları ve kent projeleri olmak üzere bir çok sektörde iş ortaklığında bulunduğumuzu gururla ifade ederiz.
Uluslar arası alanda rekabet gücünü de her geçen gün arttıran firmamız , başta Ortadoğu ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan Ülkeleri olmak üzere, İngiltere, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azarbaycan, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Dubai ve Afrika Ülkelerine İhracatımız bulunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51985" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MİM METAL İŞLEME MERKEZİ İNŞAAT VE DIŞ TİCARET SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
Anahtar Kelimeler: mim metal, metal işleme, paslanmaz, pirinç, demir, krom, bayrak direği, aydınlatma direği, otobüs durağı, mimmetal. com. tr

Mim Metal İşleme Merkezi Dış Tic. Ltd. Şti Firma Yetkili Girişi Giriş