Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
AREYA PİLELİ VE SİNEKLİK SİSTEMLERİ DUŞAKABİN
Açıklama :
Son 2-3 yıldır kullanıma sürülmüş olan ve sektöre yaratıcı ve şık tasarımıyla yeni bir soluk getirmiş olan stor sineklik ve pileli sineklik sistemlerinin en önemli aksamı tüldür. Areya Yapi olarak yüksek kaliteli üretimi ile sistemlerde geliştirme gibi projeler ile farkını hissettiren ve sektörün lider markası olmayı kendine hedef seçmiş siz değerli müşterilerimiz için aşağıdaki özelliklerde Pileli ve Düz sineklik tülü tarafımızca ithal edilmektedir ve stoklarımızda mevcuttur.
Ve bununla birlikte Yeni İkili Sistem olarak, Yeni çıkmış olan Kasa ve kanattan oluşan 2'li Alüminyum profil Plise Sineklik sistemlerimiz aksesuarlarıyla birlikte stoklarımızda mevcuttur.
Siz değerli müşterilerimizin dikkatine sunarız. . Birim fiyat teklifimizin olumlu olacağı ümidimizle değerli siparişlerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla,
MUSTAFA UÇAR / SATIŞ MÜDÜRÜ
O5358974576


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51821" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Areya Yapı - Marangozlar Sanayi Horozluhan Mah. Hizarcı Sokak +90 332 233 45 70 - Mustafa UÇAR : +90 535 897 45 76 KONYA
Anahtar Kelimeler: Areya Yapı, Menfez, Sineklik, Alüminyum, Areya

AREYA PİLELİ VE SİNEKLİK SİSTEMLERİ DUŞAKABİN Firma Yetkili Girişi Giriş