Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Duygu Ajans
Açıklama :
Yıllardır büyüyerek hizmetlerine devam eden Duygu Ajans başta festival organizasyonları olmak üzere bayi toplantıları, üniversite bahar şenlikleri ve mezuniyet geceleri özel lansmanlar gibi organizasyonları oluşturmaktadır.

Son yıllarda prodüksiyon anlamında da çalışmalar yapan Duygu Ajans onlarca reklam kampanyası oluşumunu sağlamış ve başarıyla sonuçlandırmıştır. Duygu Ajans piyasada hala ciddi bir kariyere sahip olan birçok organizatör ve menajere de okul olmuştur. Günümüze dek 300’ü aşkın sanatçıyla, yüzlerce ajans, organizatör valilik, belediye ve özel kurumlara hizmet vermiştir. İnsanları ekranlardan gördükleri ve sevdikleri sanatçılarla bir araya getirerek halk ile sanatçı arasında adeta kutsal bir köprü vazifesi görmüştür. Mesleğimizde kat ettiğimiz uzun yıllar bizi her ne kadar tecrübe ve bilgi sahibi yaptıysa da, içimizdeki amatör ruhu ve heyecanı asla tüketemedi.

Hedefimizi özetleyecek olursak, bize göre özel ve kutsal bir anlamı olan organizatörlüğün yani mesleğimizin hakkını vermektir. Duygu Ajans ilk günkü heyecanı her gün kendini geliştiren uzman personeli ve 20 yılın kazandırdığı tecrübeyle çalışmalarını devam etmektedir. Dürüst ve güvenilir bir şirket vasfıyla anılmak için şeffaf ve detaycı çalışma sistemimizi sürdürüyoruz. 2014 YILINDA 500 KONSER hedefimize ulaşabilmek için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu fikirler doğrultusunda bu yıl oluşacak çalışmalarımız 2015 yılı hayallerimizin sermayesidir. Bize güvenen ajanslara, organizatörlere, menajerlere ve özel kurumlara verdiğimiz hizmeti yüzümüzün akı devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda bize güvenen ve destek olan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51300" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Duygu Ajans firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Duygu, Ajans

Duygu Ajans Firma Yetkili Girişi Giriş