Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Olcay Kilit Sanayi
Açıklama :
45. Yılına giren şirketimiz, bu zaman dilimi içerisinde siz değerli müşterileri sayesinde her zaman aranılan bir kuruluş olmuştur. Bu süre zarfında istikrarlı bir hizmet sunan şirketimiz Türkiye'nin sanayileşmesine de tanıklık etmiştir.

Suni değil; gerçek temeller üzerine son derece sağlam kurulmuş olan firmamız, özellikle otomotiv sanayinde kilit sistemleri imalatı konusunda uzmanlaşmış olup, kuruluşumuzun hizmet verdiği firmalar bugün dünya pazarında söz sahibi olan lider firmalardır. Türkiye de kilit sistemleri imalatı konusunda belki de tek bilinçli üretici olan firmamız, bu sayede sorunsuz hizmetine devam etmektedir. Firmamız siz değerli müşterilerine en kaliteli ürünü en uygun fiyata birinci elden ulaştırmayı ve yüksek verimliliği ilke edinmiştir.

Bizler kalitenin öncüsü olarak ilk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Şimdiye kadar bizlere göstediğiniz ilgiye teşekkür eder, saygılar sunarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=51254" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Olcay Kilit Sanayi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Olcay, Kilit, Sanayi

Olcay Kilit Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş