Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
İncek Apple Garden
Açıklama :
İNCEK APPLE GARDEN; profesyonel ekibi, Geçmişten Günümüze yüksek hizmet kalitesi, organizasyon tecrübesiyle Düğün, Davet, Nikah, Düğün Kokteyli, Etkinlik, Şirket Yemekleri, Toplu Organizasyonlar, Brunch Organizasyonları, Özel Barbekü Partileri, Doğumgünü Partileri ve gerçekleştireceğiniz tüm organizasyonlarınızı size özel konseptlerle unutulmaz kılmaktadır.
İşletmemiz 5 dönümlük bir kırbahçe alanıdır. 50 m2 süs havuzu + 750 m2 havuz çevresi terası + çeşitli meyve ağaçları + peyzajı yapılmış sıkıştırılmış ve topragı gözükmeyen çim alanı + Türkiyede ve sektörde ikinci bir örneği olmayan özel ses translı sahne platformu ve yine çiftlerimize tahsis ettiğimiz ikinci bir benzeri olmayan GELİN&DAMAT VİLLASI + son sistem sanayi tipi mutfak ekipmanları ve doganın bütün güzelliklerini barındırmaktadır. Hayatlarının bu özel günlerinde çiftlerimiz ister havuz başı kırdüğünü isterler ise sadece çim alana üzerine meyve ağaçları altında seçeneklerle bu özel günlerinde ayrıcalığı davetlileri ile yaşamaktadır.

Talepleriniz doğrultusunda tarafınıza özel mönü tasarımı yapılmaktadır.

En güzel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürmek üzere yanınızda olmak bizlere mutluluk verecektir.

Mutluluğunuzu paylaşmak için bahçemize davetlisiniz. . . . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50942" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bir başka WordPress sitesi
Anahtar Kelimeler: İncek, Apple, Garden

İncek Apple Garden Firma Yetkili Girişi Giriş