Ahşap Malzeme İmalatı Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları

Firma Ünvanı :
Serender Ahşap Orman ürünleri
Açıklama :
Başta Masif Panel ürünler olmak üzere tüm orman ürünlerinin ithalat, ihracat ve satışını yapan firma, yeni nesil iş planı ile müşterilerine sıra dışı deneyimler yaşatmaktadır.
Masif Panel ürünler hakkındaki düşüncelerimizi şu paragrafla tanımlayabiliriz:
Doğal ağacın katıksız ve katkısız ham hali ile elde edilen paneller, hayatımızın her noktasında kullanıma hazır, sanata dönüşmeye hazır adaylardır. Ahşap ürünlerin kendine haz öne çıkan özellikleri ile kendi başına tercih sebebi olmaya hazırdır.
Masif Panel ürünler dayanıklı yapısı, hijyenik doğası, onarılabilir özelliği ve çevre dostu kimliği ile kendisini vaz geçilmez kılar.
Masif panel ile elde edilen ürünler ahşabın kendine öz zarifliği, esnekliği ve yapısı ile hemen her şeye dönüşmeye müsaittir. O’nu bazen bir yatak odasının çekiciliğinde, bazen bir yemek masasının romantizminde, bazen de bir mutfağın huzurunda hissedersiniz.
İnce kıvrımları şekle anlam veren yapısı ile bir merdivenin basamaklarıdır bazen. Onu tanımlaya kelimeler yetmezken, bir de O’na dokunduğunuzu hayal edin.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50922" border="0" alt="Kurumsal Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Serender Ahşap Orman ürünleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Serender, Ahşap, Orman, ürünleri

Serender Ahşap Orman ürünleri Firma Yetkili Girişi Giriş