Ziraat Sektörü Şirketleri

Sektör : Ziraat Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Sedef Tarım Mühendislik
Açıklama :
Birçok kaliteli markanın distribütörlüklerini elinde bulunduran toptan ve perakende satışı, yerinde veya internet üzerinden gerçekleştiren Sedef Tarım Mühendislik kurumsal bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Sahip olduğumuz geçmişimizden güç alarak; modern tarıma yönelerek birim alandan daha fazla verim almayı ve çiftçilerimize minimum masrafla maximum fayda vermeyi hedefleyen Sedef Tarım Mühendislik sahip olduğu uzman kadrosuyla kimyevi gübre ve tohum tedariğini en kaliteli şekilde yapmak, ürünlerin müşterilere en kısa sürede ulaşımını sağlayacak satış ve sevkiyat ağını kurarak çiftçilerimize hizmet ve alt yapı kalitesini arttırarak gerekli danışmanlık görevini üstlenmektedir.
Üstün kalite, uygun fiyatlı tarım ürünleri anlayışı çerçevesinde sürdürülebilir bir tarım üretimi yakalamak ve piyasa üstünlüğünü elde tutmak esas hedeftir.
Sedef Tarım Mühendislik başarısını müşteri memnuniyeti ile ölçen, müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve kaliteli çözümler üretebilen bir firma olmayı amaçlamakta ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50809" border="0" alt="Kurumsal Ziraat Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sedef Tarım Mühendislik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Sedef, Tarım, Mühendislik

Sedef Tarım Mühendislik Firma Yetkili Girişi Giriş