Cam Sanayi Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Cam Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
CAM BALKON DÜNYASI
Açıklama :
Ankara Ostim'de 2001 yılından itibaren faaliyet gösteren şirketimiz Cam Balkon sektöründe hizmet vermekte olup, gerek tüketici gerekse cambalkon üreticilerinin ihtiyaç duyacakları malzemelerin tedariğini daha da kolaylaştırmayı hedeflemiştir.

Katlanır Cam Sistemleri’nde 12 yıllık tecrübeye dayanarak, Ankara, İzmir ve şimdi de Çanakkale'nin her yanına en kısa sürede teslimatı gerçekleştirmektedir.

Firmamızı tercih etmeniz için 5 nedenimiz

1-ANALİTİK DÜŞÜNCE:
Herhangi bir ücret talep etmeden eviniz/ofisinizi ziyaret ederek analiz yapıyoruz; balkon/kış bahçesi ölçülerinizi belirliyoruz ve tasarımı sizinle paylaşıyoruz.

2-YENİLİKÇİ FİKİRLER:
Sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ürünlerimizi müşteri talepleri doğrultusunda yenilemeye, geliştirmeye devam ediyoruz.

3-FİYAT AVANTAJI:
Müşterilerimize yeni olanaklar, doğru ve ekonomik fırsatlar sunuyoruz. Uygun ve pratik ödeme koşullarını birlikte planlıyoruz.

4-MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ:
Yaşam alanınıza özel projeler geliştirmekle birlikte ev, ofis, kafe, restaurant için sadece size özel tasarımlar sunuyoruz.

5-HER ZAMAN KALİTE:
Satış sonrası kurulum ve teknik destek hizmetleriyle ürünlerdeki kalite anlayışının yanında hizmet anlayışına da taşır


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50635" border="0" alt="Kurumsal Cam Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çanakkale Cam Balkon Dünyası Hareketli Cam Sistemleri,Cam Balkon Bursa,Firmaları,Fiyatları,Katlanır,Kaliteli Ürün ve İşçilik,Uygun Ödeme ve Taksit Seçenekleri
Anahtar Kelimeler: çanakkale cam balkon, katlanır sürme cam, cam balkon, cam balkon fiyatları, çanakkale cam balkon firmaları, balkon cam kapatma, cam kapı, cam bölme, balkon camlama, çanakkale kış bahçesi

CAM BALKON DÜNYASI Firma Yetkili Girişi Giriş