Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
2S KİMYA ARITMA HAVUZ İNŞAAT A.Ş.
Açıklama :
2S KİMYA ARITMA HAVUZ İNŞAAT A. Ş. olarak anahtar teslimi projelere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Sektörde hep ilkleri ve yenilikleri benimseyen, farklı tasarım ve yaratıcı projelerle, alternatif çözümlerle öncü olmayı, kalite ile fiyatı, teknik ile performansı, tecrübe ile güveni ve estetik anlayışını bir arada tutmayı esas edindik.


2S HAVUZ İNŞAAT A. Ş. müşterilerinin bütün özel isteklerini, estetiği, tekniği ve kaliteyi mükemmel şekilde sentezleyerek yerine getirir. Profesyonel ve tecrübeli, konularında uzman ekibiyle, havuzunuzun projelendirilmesinden başlayarak, kaba inşaatını, ince inşaatını, filtreleme ve dezenfeksiyon tesisatını uluslararası standartlara uygun olarak inşa eder. Ülkemizin önde gelen isimlerinden ve firmalarından oluşan zengin referans listesiyle, sektörünün lider firması olmanın haklı gururunu yaşayan 2S HAVUZ İNŞAAT A. Ş. yaptığı havuz ve saunaların yanı sıra; buhar banyosu, hamam gibi SPA tesislerinin günümüzdeki vazgeçilmez unsurlarını da ince inşaatları ve mekanik- elektrik tesisatları ile anahtar teslimi olarak yapmaktadır. 2S HAVUZ İNŞAAT A. Ş. taahhüt hizmetlerinin yanı sıra dünyanın en kaliteli markalarının, havuz suyu kimyasallarının, havuz ekipmanlarının, ayrıca sauna ve buhar banyosu ekipman ve aksesuarlarının satışını yapmakta, geniş bir müşteri yelpazesine de servis ve bakım hizmeti vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50616" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 2s Kimya, Kimya Aydın, Aydın Havuz, Havuz Ekipmanları
Anahtar Kelimeler: 2s Kimya, Kimya Aydın, Aydın Havuz, Havuz Ekipmanları

2S KİMYA ARITMA HAVUZ İNŞAAT A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş