Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Data Güvenlik
Açıklama :
2003 Yılında İstanbul’un Sultangazi semtinde kurulan DATA ELEKTRONİK cctv kapalı devre güvenlik kamera sistemleri , alarm sistemleri ve bilgisayar satış ve teknik servis pdks sistemleri anons sistemleri santral sistemleri hizmetlerinin keşif , projelendirme , satış , satış sonrası servis ve destek hizmetlerini sunmuştur. Piyasada kendine belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda , kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla kısa zamanda , gerek hizmet vermiş olduğu müşterilerinin gerekse de firmaların güvenini ve desteğini arkasına almak suretiyle hızlı bir büyüme trendi içine girmiştir.

DATA ELEKTRONİK güvenlik pazarında kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke olarak benimsemiş , genç ve dinamik kadrosu , profesyonel bakış açısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kısa zamanda büyük yol kat etmiş , büyümeyi hedefleyen genç ve dinamik bir güvenlik ve bilişim firmasıdır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=50331" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: alarm sistemleri,kamera sistemleri,güvenlik,toptan kamera,toptan alarm,sistemleri,alarm ,kamera,güvenlik sistemleri,montaj,kurulum,data güvenlik.
Anahtar Kelimeler: Data, Güvenlik

Data Güvenlik Firma Yetkili Girişi Giriş