Ulaşım ve Taşımacılık Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları

Firma Ünvanı :
ışık tur taşımacılık turizm ltd şti
Açıklama :
989 yılında kurulan firmamız 2006 yılında bugünkü şeklini aldı. Ana faaliyet alanı personel ve öğrenci taşımacılığı olan Işık Turizm, reel sektör firmalarına, okullara, kamu kurumlarına, birçok sertifika ile belgelenmiş standartlarda personel ve öğrenci taşımacılığı alanında hizmet vermektedir.

Personeline, müşterilerine ve çevresine etkin, verimli, adaletli bir yönetim anlayışına sahip
olmakla birlikte kurulduğu günden itibaren ihtiyaçlar ve beklentiler doğrultusunda kendisini gün geçtikçe geliştirmiştir.

Işık Tur, bugün yaşadığı personel ve öğrenci taşımacılığı ve geçmişten gelen tecrübesi dahilinde, disiplin ve güvenliği ön planda tutarak, çocuklarınızı evlerinden okullarına, okullarından evlerine en iyi şekilde ulaştırmak için en güvenli ve konforlu şartları sağlamaktadır. Sürücülerimiz işinde uzman, güvenilir ve sorumluluk sahibi kişilerdir. Son model araçlarımızla öğrenci servis taşımacılığının rahat, konfor, huzur ve güven içinde yapılabilmesi için araçlar kontrol edildikten, sürücüler ise titizlikle denetlendikten sonra hizmete başlamaktadır.

2008 yılı itibariyle ISO 9001:2000 Kalite Güvence ve TSE sistemlerindeki gerekli şartları yerine getirmiş, ayrıca 2009 yılında D2 Yetki Belgesi (Şehirler Arası Yolcu Taşıma) ve ISO Kalite Yönetim belgelerini almış durumdayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49983" border="0" alt="Kurumsal Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ışık tur taşımacılık turizm ltd şti firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ışık, tur, taşımacılık, turizm, ltd, şti

ışık tur taşımacılık turizm ltd şti Firma Yetkili Girişi Giriş