Organizasyonlar Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyonlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Golden Kariyer
Açıklama :
Firmamız Golden Kariyer olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde doğum yapmak ya da tedavisini bu ülkede yaptırmak isteyen aile ya da kişilere öncelikle konuyla ilgili danışmanlık yapmaktayız.

Türkiyeden Amerika'ya gidişte, vize konusu, hangi hastane ve eyalette doğum yapacağınız ya da tedavi göreceğiniz, hastane süreci, hastane sonrası konaklama gibi aklınıza takılabilecek tüm konular ayrıntılarıyla tarafınıza anlatılacaktır.

Konusunda bilgili ve uzman kadromuz, tüm bu süreçte size eksiksiz olarak yardımcı olacaktır. Amerika'daki ekibimiz, Türk profesyonellerinden oluşmaktadır.

Amerikaya gitme kararınızla birlikte vizenizi de almış olmanız gerekmektedir. ABD Konsolosluk ve Elçilikleri, vize başvurularının şahısların bizzat kendileri tarafından yapılmasını talep etmektedir. Başvuru yapacağınız vize ise Turist Vizesidir.

Amerika'ya gidiş geliş uçak bileti, Amerika'da doğum ya da tedavi taleplerinizde tüm organizasyonun sağlanması, Amerika'da doğum ve tedavi sürecinde ve sonrasında konaklama işlerinizle ilgili siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49751" border="0" alt="Kurumsal Organizasyonlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Amerikada doğum,amerikada tedavi,amerikada doğum ücreti,amerikada doğum ne kadar,amerikada doğum yapmak,amerikada doğum fiyat,amerikada doğum maliyeti,amerikada doğum vatandaşlık,amerikada doğum avantajları,amerikada doğan çocuğun hakları,amerikada doğum yapmanın faydaları,amerikada doğum ücretleri,amerikada doğum masrafları,amerikada doğumun avantajları,amerikada doğum ücreti ne kadar,amerikada doğum ile vatandaşlık,amerikada çocuk doğurmak,amerikada doğ
Anahtar Kelimeler: Amerikada doğum, amerikada tedavi, Amerikada doğum ve tedavi, amerikada doğum ücreti, amerikada doğum ne kadar, amerikada doğum yapmak, amerikada doğum fiyat, amerikada doğum maliyeti, amerikada doğum vatandaşlık, amerikada doğum avantajları, amerikada doğan çocuğun hakları, amerikada doğum yapmanın faydaları, amerikada doğum ücretleri, amerikada doğum masrafları, amerikada doğumun avantajları, amerikada doğum ücreti ne kadar, amerikada doğum ile vatandaşlı

Golden Kariyer Firma Yetkili Girişi Giriş