Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
İpekli Tekstil
Açıklama :
İpekli Tekstil markasıyla Gaziantep'teki mağazasında yüzbinlerce kadının farklı beğenilerine seslenen İpekli Tekstil Konfeksiyon Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi , Türk hazır giyim sektörünün saygın ve köklü kurumlarından biridir.

En çok arzu edilen kadın giyim ürünlerini ve aksesuarlarını tasarlayan, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine farklı alışveriş deneyimleri yaşatan, modern kadının yaşam tarzına ilham veren, çok uluslu birer marka olma hedefiyle ilerleyen Ipekli Tekstil 1998 yılında kuruldu. O günden bugüne Ipekli Tekstil, yüksek ürün kalitesiyle beraber perakende mağaza sayısını 4'e çıkartırken , Gaziantep’de en hızlı kabul gören ve pazar konumunu en kısa sürede pekiştiren markalar arasında ilk sıralarda yer aldı.

Elde edilen bu başarı, bilgi ve deneyimle beraber 2003 yılında daha geniş ürün yelpazesi ile toptan satış yapılmaya yöneldi.

2011 yılından itibaren İpekli Tekstil markası olarak tamamen imalata yönelik çalışmalar yapılmaya başlandı.

Sektörde sadece sahip olduğu üretim hatları ile değil; aynı zamanda geliştirdiği üretim teknolojisi ve dünyada trendi belirleyen önemli tedarikçi ağı ile modanın gerektirdiği her türlü işlemi kumaşlar üzerinde uygulayarak ürün haline getirmektedir. Gerek kalitesi, gerekse güvenilirliğiyle kendini alanında ispat etmiş olan İpekli Tekstil deneyimlerini müşterilerine en iyi şekilde ulaştırırken sınır tanımamaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49191" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 1998 yılında perakende satışlarıyla ilk işyerimizi kurup, perakende sayımızı dörte kadar yükselttik. Daha sonra 2003 yılında toptan satış yapmaya başladık.2011 yılından itibaren İpekli Tekstil Markasıyla tamamen imalata yönelik çalışmalar yapmaktayız.
Anahtar Kelimeler: İpekli Tekstil, bluz, elbise, etek, gaziantep tekstil imalatı, gaziantep konfeksiyon imalatı, gaziantep elbise imalatı, gaziantep etek imalatı

İpekli Tekstil Firma Yetkili Girişi Giriş