Reklam Ajansları Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları : Reklam Ajansları Firmaları

Firma Ünvanı :
BAB Air Shutter
Açıklama :
Kurucularımız; fotoğraf, tasarım ve finans dallarında almış oldukları eğitim bilgilerini, edindikleri iş deneyimleri ile harmanlamış, teknolojik donanım ve destekler ile profesyonelleşmiş bir ekip olarak BAB AIR SHUTTER markasını faaliyete geçirmişlerdir. BAB Air Shutter olarak amacımız, müşterilerimize en yüksek kalitede hizmetler sunmaktır. Şirketimiz İzmir’de kurulmuş olmasına rağmen, projelerini sadece İzmir ile sınırlandırmayıp tüm Türkiye genelinde proje ve çekimlerini gerçekleştirmektedir.


Verdiğimiz Hizmetler:
BAB Air Shutter olarak, oteller, işyerleri, açık hava konserleri, eğlence merkezleri, alışveriş merkezleri, halka açık belediye alanları, satılık arsa, konut ve villalar için; reklam, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde kullanım amaçlı olarak quadcopterimiz ile havadan fotoğraf ve video çekimleri yapmakta, iç mekanlar için ise fotoğrafçılarımız ile profesyonel mimari çekimler gerçekleştirmekteyiz.

Gerçekleştirdiğimiz çekimler sonrasında, uzman ekibimizle son teknoloji programlar ve donanımlarımız aracılığıyla gerek videolarımızın montaj, kurgu ve efekt detaylandırmalarını, gerekse de çekilen fotoğrafların editing işlemlerini en yüksek kalitede tamamlayıp müşterilerimize sunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49130" border="0" alt="Kurumsal Reklam Ajansları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bab Air Shutter video çekim tanıtım.
Anahtar Kelimeler: Bab Air Shutter, havadan viedo çekimi, izmir çekim tanıtım, reklam, video, tanıtım,

BAB Air Shutter Firma Yetkili Girişi Giriş