Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
3BOYUTDEKORASYON
Açıklama :
3 Boyut Dekorasyon mekanlarda yeni nesil çözümlerle dekoratif mekanlar tasarlayan ve yaşam alanlarına atrı değer katmayı hedefleyen dekorasyon markasıdır.

Günümüz moder tasarımlarına ve iç mekan dekorasyonuna uygun çözümler üreterek bunu 3 boyutlu formlar ve görüntülerle birleştiren 3BD, tüm yüzeylere uygulanabilen 3D ZEMİN, CAM PANEL, 3D FAYANS, 3D MUTFAK, 3D GERME TAVAN SİSTEMLERİ ve İTHAL DUVAR KAĞITLAR ürün gruplarıyla evlerinizde, iş yerinizde ve ofislerinizde mekanlara ferahlık, derinlik ve farklı görsel konseptler oluşturmaktadır.

Dekorasyonda farklılığı ve öznel konseptleri müşterilerine hızlı, kreatif ve yüksek kalitede tasarlayarak uygulamayı kendine vizyon edinen 3BD, Karadeniz Bölgesi’nde hizmet ve ürün yelpazesi açısından tek markadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49075" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 3 Boyut Dekorasyon mekanlarda yeni nesil çözümlerle dekoratif mekanlar tasarlayan ve yaşam alanlarına atrı değer katmayı hedefleyen dekorasyon markasıdır.
Anahtar Kelimeler: 3boyut, 3boyut dekorasyon, gergi tavan, 3boyut zemin, germe tavan, samsun gergi, samsun germe, karadeniz gergi tavan, karadeniz germe tavan, samsun gergi tavan, samsun germe tavan, 3d fayans, 3boyut fayans, cam panel, 3boyut duvar kağıdı, ithal duvar kağıdı, samsun dekor, samsun dekorasyon, samsun mutfak, samsun, cam petek, ısıtıcı, 3bd, 3bt,

3BOYUTDEKORASYON Firma Yetkili Girişi Giriş