Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
STAR Danışmanlık & Eğitim Merkezi
Açıklama :
STAR Danışmanlık & Eğitim Merkezi (SDEM) kişilere olumlu, istikrarlı ve karlı sonuçlar elde edebilmeleri için, becerilerini geliştirme ve performanslarını arttırma fırsatı sunuyor.
Kurumumuz, işlerine değer katabilmeleri için insanların ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve uygulamaları onlara sunan programlar tasarlayarak, pratik, etkili ve kolaylıkla uygulanabilir prensipler ve süreçler üzerinde durur. Başarıları ispatlanmış çözümlerle gerçek dünyadaki zorluklar arasında bağ kurarak sunduğu eğitimlerle, SDEM, insanların içindeki "en iyi"yi ortaya çıkartan bir lider kuruluş olarak uluslararası düzeyde tanınmaktadır.

SDEM eğitim, araştırma ve danışmanlık hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde sunmak için yurt içi ve yurt dışındaki kamu kuruluşları, üniversitelerle ve özel danışmanlık şirketleri ile işbirliği yaparak hizmet sunmaktadır. Tüm kurumların yoğun değişim ve gelişim içerisinde karşılaşabilecekleri her türlü problem için zamanında, uygulanabilir, etkin, kalıcı ve ekonomik çözümler üretmeyi temel politikası olarak benimseyen SDEM, örgütsel öğrenme yetersizliklerinin panzehirlerini kullanıcısının hizmetine sunmaktadır.

Merkezimizde ve dünya çapında bağlantılı olduğumuz dil okullarında verilen kaliteli eğitim doğrultusunda hedefimiz, ulusal ve uluslararası platformda dil öğretimi konusunda güvenilir, referans alınan ve ilk tercih edilen marka olmaktır. Bu markalaşma yolunda en önemli nokta, iş etiğinden asla ödün vermemek, kurumsal gelişimin bireysel gelişimden geçtiğine inanmak ve bu kalite bilinciyle hareket etmek, eğitimdeki yenilikleri takip edip sürekli gelişim içinde ve bir adım önde olmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49052" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Star Danışmanlık & Eğitim Merkezi
Anahtar Kelimeler: danışmanlık hizmetleri bursa, avrupa birliği projeleri, kosgeb destekleri bursa, avrupa birliği hibeleri, güncel ab hibeleri, erasmus plus, kalkınma ajansı destekleri bursa, bursa ingilizce kursu, TÜBİTAK hibeleri bursa, hibe ve krediler bursa, IPARD bursa, güncel hibeler, güncel hibe destekleri, kobi destekleri bursa, kosgeb hibeleri bursa, yatırım kredileri bursa, STAR danışmanlık bursa, kosgeb hibeleri bursa, hayvancılık hibe projeleri, hibe projeleri, ST

STAR Danışmanlık & Eğitim Merkezi Firma Yetkili Girişi Giriş