Doktorlar Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Sağlık Hizmetleri Firmaları : Doktorlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Beyin Cerrahı Op. Dr. Burak Eren
Açıklama :
1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beyin Cerrahı Op. Dr. Burak Eren, 2003 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.



2004 yılında Muğla Köyceğiz SSK Dispanseri’nde pratisyen hekim olarak görev aldı. Aynı yıl TUS’ta başarılı olan Dr. Eren, uzmanlık eğitimi için İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniği’nde (Bezm-i Alem Üniversitesi) asistanlığa başladı.



Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olduktan sonra Dr. Burak Eren, İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bilecik Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.



Op. Dr. Burak Eren, değişen sağlık sisteminde hastalara daha yararlı olabilmek için, 2013 yılından itibaren Özel Nisa Hastanesi’nde çalışmaya başladı.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=49023" border="0" alt="Kurumsal Doktorlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Boyun fıtığı, bel fıtığı, bel kayması, beyin kanamaları, beyin-omurilik tümörleri, sinir sıkışması, beyin ve omurilik tedavisinde ve ameliyatlarında uzman beyin cerrahı Op. Dr. Burak Erenin web sitesi. Rahatsızlıklarınız konusunda bilgi alabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: beyin cerrahı, beyin cerrahisi, ağrı, bel ağrısı, bel fıtığı, lazer, kapalı bel ameliyatı, lomber disk hernisi, mikrodiskektomi, patlamış bel fıtığı, patlamamış bel fıtığı, doktor, iyi, en iyi, en ucuz, boyun ağrısı, boyun fıtığı, bel, boyun, sırt, beyin, beyincik, omurilik, ameliyat, operasyon, nöroşirurji, beyin cerrahisi uzmanı, op. dr. , opdr, dr, dr. , İstanbul doktor, burak, drburak, dr. burak, disk hernisi, servikal d

Beyin Cerrahı Op. Dr. Burak Eren Firma Yetkili Girişi Giriş