Holdingler Şirketleri

Sektör : Holdingler Firmaları

Firma Ünvanı :
ARMEA GROUP
Açıklama :
ARMEA GROUP mükemmelliği amaçlayarak 1998 yılında kuruldu. Temel amacı sektörde ciddi yatırımlar gerçekleştirmek olan grup bugüne dek Türkiye'de önemli firmalar kategorisinde ön basamaklarda yer aldı.
Bugün İstanbul, İzmir, Konya ve Antalya'da da merkez ofislerini konumlandırmıştır.

Bu anlamda mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Armea Group, hızla büyüyerek mermer ve maden üretiminde Türkiye'nin lider üreticileri arasına girmiştir.

Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Profesyonel yönetici kadromuz ve nitelikli personelimiz sizlere en kaliteli ürünü üretmek, en hızlı teslimatı yapmak ve en uygun fiyatı vermek için ara vermeden çalışmakta ve bu yolda yeni projeleri hayata geçirmektedir.

Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Armea Group, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Tüm bu veriler ışığında Gayrimenkul alanında entegre çalışan bir firma olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.


Saygılarımızla;


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48838" border="0" alt="Kurumsal Holdingler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ARMEA GROUP firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ARMEA, GROUP

ARMEA GROUP Firma Yetkili Girişi Giriş