Arıtma ve Temizlik Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları

Firma Ünvanı :
AKSARAY WATERLIFE SU ARITMA SİSTEMLERİ
Açıklama :
Waterlife; 2006 yılında Dünya Grup bünyesinde kurulmuştur. 2009 yılında Ümraniye tesislerinde üretim faaliyetlerine geçen Watelife, bütün ürünlerini hassasiyet derecesi yüksek bir kalite kontrol sisteminden geçirerek satışa sunmaktadır. 135 Ofisi ve 2000 çalışanıyla tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir.
Waterlife Su Arıtma Sistemleri ile arıtılan suyun kalitesi ve içilebilir kalitede olduğu; Kocaeli İl Halk Sağlığı Laboratuar Müdürlüğü Tübitak MAM İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Refik Saydam Hıfzıssıhha Müdürlüğü gibi konusunda uzman kuruluşlardan almış olduğumuz raporlarla belgelenmiştir.
Waterlife güvenilir, hızlı çözümler üreten, güçlü teknik servis ağı ile hizmet vermektedir. Her biri konusunda uzman teknik servis ekibimiz satış öncesi olduğu gibi satış sonrası işlemlerde de önce kalite mantığı ile hareket etmektedir. Müşterilerinin ihtiyaç, talep ve beklentilerini her zaman göz önünde bulundurmaktadır.
Fatih Üniversitesi Üniversite Öğrencileri VI. Çevre Sorunları Kongresinde (ÇESKO 2011) Waterlife Su Arıtma Sistemleri’ni Çevreci Firma Plaketine layık gördü.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48739" border="0" alt="Kurumsal Arıtma ve Temizlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AKSARAY WATERLIFE SU ARITMA SİSTEMLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AKSARAY, WATERLIFE, SU, ARITMA, SİSTEMLERİ

AKSARAY WATERLIFE SU ARITMA SİSTEMLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş